MILLE MIGLIA

PROGRAMMA 2023 onder voorbehoud


In 2023 wordt de Mille Miglia verreden van dinsdag 13 t/m zaterdag 17 juni. Oftewel: we gaan vijf dagen sturen! Het onderstaande programma is onder voorbehoud van de bekendmaking van de definitieve route, de doorkomsttijden en routeplaatsen door de organisatie van de Mille Miglia.

Zondag 11 juni

Aankomst vroege arriveerders, geen programma

U reist op eigen gelegenheid naar het hotel. Motor Valley Events kan u adviseren over eventuele overnachtingsmogelijkheden onderweg.


Maandag 12 juni

Aankomst in het eerste hotel in de buurt van Brescia. U reist op eigen gelegenheid naar het hotel. Motor Valley Events kan u adviseren over eventuele overnachtingsmogelijkheden onderweg.

Op maandag vindt de technische keuring plaats in de Fiera di Brescia en in het centrum van de stad de verzegeling van de deelnemende auto's.

- 's Avonds welkomstborrel en welkomstdiner.Dinsdag 13 juni

Deze dag brengen we gedeeltelijk door in Brescia, want in het centrum van de stad vindt tot de middag de verzegeling en de parade plaats van de deelnemende Mille Miglia-auto’s. Aansluiten daarop starten alle auto's op de Viale Venezia.

Wij volgen na de start grotendeels de eerste etappe van de Mille Miglia en overnachten in de regio Cervia.

- tot 12.00 verzegeling en parade in Brescia.

-12.00 -13.30 lunch in Brescia.

-13.30 START van de Mille Miglia aan de Viale Venezia.

-Diner ’s avonds op eigen gelegenheid.

Woensdag 14 juni

Vandaag rijdt de Mille Miglia door naar Rome. U kunt (een deel van) de route volgen, of lekker uw dag zelf indelen voor u naar Toscane doorrijdt, waar wij overnachten in de buurt van Siena.

-'s Avonds borrel en aansluitend diner.


Donderdag 15 juni

Vandaag rijden rijden we in het spoor van de Mille Miglia door Toscane mee naar het noorden via Siena, Pistoia en de Abettone-pas in de Apennijnen. Wij beëindigen de dag in de regio Parma, waar u vanaf 16.00 uur welkom bent in het hotel.

-'s Avonds eenvoudig diner.


Vrijdag 16 juni

We rijden vandaag opnieuw mee in het spoor van de Mille Miglia richting Asti en Milaan. Wij beëindigen de dag in de regio Brescia, waar u vanaf 16.00 uur welkom bent in het hotel.

-'s Avonds diner.

Zaterdag 17 juni

Op zaterdag eindigt de Mille Miglia. De laatste etappe finisht weer in Brescia aan de Viale Venezia. Er is vandaag de mogelijkheid het spoor op te pikken en de klassiekers helemaal te volgen tot vlakbij de finish.

-'s Avonds diner.


Zondag 18 juni

Tot ziens! Op zondag gaat ieder weer zijns weegs.

Prijzen


De prijzen voor 2023 zijn als volgt (OVB*):

Deelname op basis van een tweepersoons kamer met 1 of 2 bedden: vanaf €1499,- per persoon.

Deelname op basis van een éénpersoons kamer: vanaf € 1599,- per persoon.


Inbegrepen in de reissom:

Alle hotelovernachtingen inclusief ontbijt;

diners waar aangeboden;

lunch waar aangeboden;

welkomstborrel en afscheidsborrel;

parkeren op veilige parkings bij de hotels;

alle benodigde reisinformatie en uiteraard een goed routeboek.


Er is ruimte voor minimaal 6 en maximaal 19 equipes van 2 personen. De reis gaat door bij het minimum aantal equipes.


U maakt de trip met uw eigen auto. U kunt dus zelf de auto kiezen waarmee u reist, maar het is natuurlijk het allerleukst om deze rit in uw eigen klassieker of hobbyauto te beleven. LET OP: we leggen in Italië ruim 1600km af op soms niet al te beste wegen dus uw auto dient wel geschikt te zijn voor deze rit!!


*inflatiecorrectie kan van toepassing zijn